Termeni si conditii de utilizare a site-ului


Marinarionline.ro este creat si administrat de SC GREEN APPLES S.R.L.

Prezentul acord stabileste modul in care marinarionline.ro vine in ajutorul navigatorilor si al agentiilor de crewing, precum si conditiile in care utilizatorii si agentiile de crewing se pot inscrie si pot publica sau transmite mesaje catre navigatorii inscrisi (aplicabil numai agentiilor de crewing).

Prezentul document este actualizat periodic de catre marinarionline.ro, si poate fi modificat, fara a trimite in prealabil sau ulterior vreo notificare catre Dumneavoastra, preaviz sau orice alta formalitate.

Orice modificare a prezentului document este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a lui dupa modificarile efectuate, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta accesarea sau utilizarea site-ului.

marinarionline.ro are dreptul de a transmite utilizatorilor inscrisi in baza noastra de date mesaje privind cu descrierea serviciilor sale, sau modificarile facute site-ului. Mesaje ce au drept scop promovarea marinarionline.ro, numite in continuare 'newsletter' vor fi trimise tuturor utilizatorilor inscrisi in baza noastra de date, precum si celorlalti utilizatori abonati la acest serviciu GRATUIT, oferit de marinarionline.ro.
Navigatorii au posibilitatea de a se inscrie GRATUIT in baza de date a marinarionline.ro, precum si de a isi modifica profilul ori de cate ori acestia doresc. De asemenea, navigatorii se pot inscrie GRATUIT la newsletterul marinarionline.ro si pot aplica GRATUIT la ofertele publicate de agentiile de crewing.
Inscrierea, modificarea datelor agentiilor de crewing, postarea de oferte si anunturi adresate utilizatorilor marinarionline.ro se face in mod GRATUIT.
Inscrierea in baza noastra de date a navigatorilor, precum si a agentiilor de crewing presupune alocarea unei parole pentru autentificare. Utilizatorii/agentiile de crewing vor fi responsabili pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Parola poate fi modificata in orice moment de utilizatorul inregistrat/agentia de crewing. Utilizatorul va anunta imediat marinarionline.ro, orice utilizare neautorizata, ilegala a parolei sau a contului, precum si orice alta necorespunde reprivind profilul navigatorului. Utilizatorul va fi raspunzator pentru orice efect rezultat din utilizarea autorizata a datelor sale de autentificare, precum si de modul de beneficiere al servicilor oferite de marinarionline.ro.
marinarionline.ro nu va cere/transmite niciodata parola conturilor utilizatorilor in mesaje sau telefoane nesolicitate. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi sigura, asadar. in ciuda eforturilor de a proteja informatiile personale ale celor inscrisi, marinarionline.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam, prin urmare, ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizatori, precum: adresa de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat prin site, etc. Aceste informatii colectate de marinarionline.ro sunt folosite in scopul imbunatatirii serviciilor oferite de marinarionline.ro

marinarionline.ro nu garanteaza calitatea, acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Desi noi facem tot posibilul si incurajam utilizarea in mod etic a continutului site-ului, nu garantam ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt corecte si de actualitate. marinarionline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor afisate, nici pentru efectul pe care l-ar putea avea afisarea lor. Revine utilizatorului responsabilitatea de a mentine un profi cu date veridice si de actualitate. marinarionline.ro nu garanteaza,nu raspunde si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele ce decurg din aplicarile necorespunzatoare ale utilizatorilor. Este responsabilitatea navigatorilor/agentiilor de crewing sa verifice veridicitatea informatiilor gasite pe acest site.
marinarionline.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul utilizatorilor la continutul site-ului, daca se considera ca informatiile furnizate nu sunt conforme cu prevederile site-ului, sau nu sunt reale.

Folosire informatiilor acestui site se face complet si exclusiv pe riscul utilizatorilor sai.
marinarionline.ro nu ofera nici un fel de garantie ca serviciile oferite sunt fara greseala sau corespund cerintelor utilizatorilor si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o eroare provenita din folosirea serviciilor acestui site. Nici un fel de informatie, obtinuta oral sau in scris de la marinarionline.ro, nu va reprezenta nici un fel de garantie pentru nici un utilizator, decat daca aceasta este prevazuta in mod expres in prezentul document.

Utilizarea oricarei sectiuni a acestui site presupune faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest acord.
Orice modificare sau incercare de a modifica informatiile continute in acest site, precum si orice incercare de a impiedica functionarea in bune conditii a oricarei parti a site-ului marinarionline.ro, va constitui frauda si ofera posibilitatea martinarionline.ro de a interzice fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al celui care a fraudat sau a incercat fraudarea site-ului.